Billigt lån

Er tiden inde til at lade dine drømme gå i opfyldelse?

Hos Alfalån kan du låne helt op til 75.000 kr., og det kræver kun 5 minutter og få klik på computeren at udfylde vores låneansøgning. Hurtigt og enkelt. Og du får svar indenfor 30 sekunder. Søger du inden kl. 14.00 på en hverdag, så får du pengene på din konto samme dag - alternativt får du dem allerede dagen efter din godkendelse. - Lyder det for godt til at være sandt? Vi tilbyder Danmarks hurtigste forbrugslån med gennemsigtige priser, faste gebyrer og en overskuelig lånekontrakt.


Fordele ved at låne på nettet

Drømmer du om at rejse væk og samle ny energi til hverdagen? Eller om en ny computer, en tablet eller noget helt tredje? Uanset hvilke drømme og behov du har, kan du søge om et billigt forbrugslån hos Alfalån. Vores samarbejdspartner har mange års erfaring med online lån, og vi kan tilbyde et forbrugslån, der på mange måder er mere attraktivt end bankens.


Billigt lån: på nettet eller i banken?

Som udgangspunkt er et banklån den billigste løsning, hvis du skal låne penge. Men ved at låne dine penge online, opnår du nogle fordele, som banken ikke kan give dig:

Først og fremmest undgår du at blive udspurgt om, hvad lånet skal bruges til. Alfalån bekymrer sig ikke om, om du køber en ny cykel, en rejse eller blot bruger pengene til at forsøde din hverdag i en periode. Tværtimod bekymrer vi os om at tilbyde dig de bedst mulige vilkår, når det kommer til billige forbrugslån på nettet.

Dernæst skal du ikke stille sikkerhed for lånet, som det ofte er gældende ved banklån.

Desuden vil du opleve, at det er meget nemt og ligetil at ansøge om et online lån. Det tager ikke mere end 5 minutter at udfylde vores låneansøgning, og du får svar på din ansøgning i løbet af 30 sekunder.

Sidst men ikke mindst er der den store fordel ved et online lån gennem Alfalån, at du får en hurtig udbetaling. Ansøger du inden kl. 14.00, så får du pengene udbetalt allerede samme dag.Hvad betyder "lån uden sikkerhed"?

Hvis du har søgt på billige lån på nettet, så er du garanteret stødt på begrebet "lån uden sikkerhed" flere gange - ligesom du også er det hos os. Men hvad betyder det egentlig, at man kan låne penge uden at stille sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed betyder, at låneudbyderen stiller færre krav til dig og din økonomiske situation. Du behøver ikke eje noget af værdi, som du i sikkerhed for lånet og din tilbagebetaling. Sådan er det hos Alfalån, mens det som regel er anderledes i banken. Her er det gerne et krav fra bankens side, at de får pant i dine værdier, fx din bil eller dit hus. På den måde har de ret til at indkræve dine ejendele, hvis du ikke overholder jeres betalingsaftale. Med et forbrugslån uden sikkerhed, slipper du for at tænke på dette - og du sætter ikke dine ejendele på spil, hvis det en dag skulle ske, at du ikke kan overholde din betalingsaftale.

Hos Alfalån kan du låne penge uden sikkerhed og ansøgningsprocessen er hurtig at udfylde. Vi stiller ikke spørgsmål til dine drømme, og vi blander os ikke i, hvad du bruger dine penge til. Vi stoler nemlig på vores kunder.

Så nemt er det at låne penge


Et billigt lån uden sikkerhed er attraktivt for mange, og selvom kravene til dig som låntager er minimale, så er der dog få ting, du skal leve op til. Det skyldes, at låneudbyderen gerne vil sikre sig, at du har råd til at betale lånet tilbage tiden. Se det som en positiv del af låneprocessen, da det grundlæggende er disse krav, der gør, at du ikke ender med et forbrugslån, du ikke er i stand til at betale tilbage.

Hvad kræver det at blive godkendt til et lån?

Hos Alfalån kan du låne op til 75.000 kr., og vi stiller følgende krav:

  1. Du skal være fyldt 18 år.
  2. Du skal have bopæl i Danmark.
  3. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.
  4. Du skal have en årsindtægt på 150.000 kr.

Lever du op til kravene, kan du finde vores ansøgningsskema her på siden og sende din ansøgning allerede i dag. Din godkendelse er ikke bindende, før du har skrevet under, så der sker ikke noget ved at prøve.

Er det svært at blive godkendt til et billigt lån?

Generelt kan man sige, at hvis du lever op til de fastsatte krav, så er det ikke svært at få et lån hos Alfalån. Hvor meget du kan låne afhænger selvfølgelig af din økonomi, men du kan prøve vores låneberegner og finde ud af, hvor meget du ønsker at låne. Derefter er det bare at udfylde ansøgningen; du får svar indenfor 30 sekunder.

Inden du sætter dig fast på et lånebeløb, så kan du med fordel tænke over, hvor meget du egentlig har brug for. Selvfølgelig er det sjovt at låne 5000 kr. mere end strengt nødvendigt - men det er ikke altid lige sjovt, når pengene skal betales tilbage. Vær derfor realistisk omkring dine behov, og læg gerne et budget, så du har overblik over dit økonomiske råderum.


Tilbagebetaling af forbrugslån


Uanset hvor mange penge du låner hos Alfalån, skal beløbet betales tilbage igen. Der er forskellige måder at sammensætte din tilbagebetaling på, og derfor er det vigtigt, at du overvejer:

  1. Hvor mange penge du reelt har brug for at låne.
  2. Hvor meget du har råd til at afdrage pr. måned.
  3. Hvor lang tid du ønsker at afdrage.

Ved at bruge vores låneberegner kan du stille på de forskellige parametre og på den måde se, hvor meget det koster at låne et specifikt beløb i en given periode.

Når du begynder at regne på din tilbagebetaling, så vær realistisk i forhold til betalingsperioden. Du kan godt vælge en høj månedlig ydelse og på den måde komme hurtigere af med gælden, men det er ikke meget ved, hvis du ikke kan overholde aftalen. Sætter du til gengæld ydelsen meget lavt, skal du være opmærksom på, at renter og gebyrer i sidste ende kommer til at udgøre en stor del af dit samlede tilbagebetalingsbeløb.


Hvad sker der, hvis du ikke betaler til tiden?


Selvom du kan låne penge uden at stille sikkerhed, så er det stadig vigtigt, at du overholder din betalingsaftale. Alternativt kan låneudbyderen nemlig forlange, at du betaler hele dit lånte beløb tilbage på én gang - og det er inklusiv renter og gebyrer. Kan du ikke det, risikerer du at blive registreret som dårlig betaler i RKI.

Hvis du vil undgå at ende i en situation, hvor du ikke kan overholde dine betalingsaftaler, så kan du med fordel lægge et budget. Det giver overblik over din økonomi, og du kan hurtigt se, hvor meget du har råd til at afdrage pr. måned. På den måde risikerer du ikke at låne mere, end du har råd til.


Sådan lægger du et budget


Ved at lægge et budget kan du se, hvor stort dit økonomiske råderum er pr. måned. For at lægge et budget skal du kende dine indtægter og dine udgifter mindst 1 år frem i tiden, så du også får de beløb med, der kun skal betales kvartalsvis eller en gang om året. Er du usikker på, om du har fået det hele med, kan du med fordel tage højde for uforudsete udgifter ved at lave en lille opsparing.

Vil du i gang med at lægge et budget, så følg denne guide:


Start med dine indtægter. Og med indtægter menes alt hvad der går ind på din konto, fx løn, boligsikring, feriepenge, SU og børnepenge. Hvis du ikke kender det præcise beløb, så kig på dine lønsedler; som regel kan du finde dem i din e-Boks.

Det beløb, du registrerer, skal være beløbet efter skat: altså det beløb der rent faktisk går ind på din konto hver måned.

Hvis din indtægt varierer fra måned til måned, kan du gå 12 måneder tilbage i tiden og regne ud, hvor meget du i gennemsnit tjener pr. måned.

Få styr på dine faste udgifter. Og med faste udgifter menes de udgifter, du betaler fast hver måned, hvert kvartal eller hvert år. Det kan være husleje, forsikringer, transport, telefon og internet. Hvis du allerede har lån, du betaler af på, så skal afdragene også ligge under faste udgifter.

Det kan være svært at huske, hvor meget du betaler til den enkelte post hver måned. Derfor kan du med fordel hente en kontooversigt for de sidste 12 måneder på din netbank. På den måde er du sikker på, at du får alle udgifter med.

Variable udgifter skal også regnes med. Og her menes der de udgifter, der kan ændre sig fra måned til måned. Det kan være tøj, frisør, ferier og fornøjelser. Ting der gør det sjovt at være til, og som der skal være plads til i budgettet. Vær realistisk omkring, hvor meget du har brug for på denne konto, og hvis du er i tvivl, så kig på dine kontooversigter, og se, hvor meget du har brugt de sidste 12 måneder.

Har du brug for at finde penge, du kan bruge på at afbetale på et nyt lån, så er det ofte her, det er lettest at spare nogle udgifter væk.

Husk de uforudsete udgifter. Selvom der kan være irriterende, så er det vigtigt at lægge en sum penge til side, der kan bruges, hvis bilen skal repareres eller vaskemaskinen går i stykker. Derfor skal der være en post i dit budget, der hedder uforudsete udgifter.

Samtidig kan du med fordel lægge penge til side til sæsonbetonede udgifter, der kommer hvert år. Det kan være julegaver, fødselsdagsgaver, familieudflugter og lignende.

Når du har lagt dit budget, så har du et fuldkomment overblik over din økonomi de næste 12 måneder. Du kan se, hvor mange penge du bruger på hvad, og du kan se, hvor stort dit rådighedsbeløb er. Og i sidste ende kan du se, om du har råd til at låne penge og i så fald, hvor mange du har råd til at låne.

Indfri dit lån, når du har lyst


Kommer du pludselig i den heldige situation, at du har flere penge mellem hænderne, end du havde regnet med, så kan du til hver en tid indfri dit forbrugslån hos Alfalån. Loven foreskriver nemlig, at man skal kunne indfri et forbrugslån når som helst, uden at det koster noget. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte Alfalån og bede om en endelig faktura med det resterende lånebeløb plus eventuelle renter indtil slutdatoen.

Beregn dit lån


Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den endelige rentesats afhænger af låneansøgers forhold.

Ydelse 994 kr.

ÅOP 27,96%

Debitorrente 18,4% p.a.

Kreditkomkostninger 0

Tilbagebetalingsbeløb 0Hvem er Alfalån?


Hvis du overvejer at låne dine penge gennem Alfalån, så vil du sikkert gerne vide mere om, hvem vi er. Alfalån er et uafhængigt formidlingsselskab, der gør det muligt for private kunder at låne penge i løbet af kort tid.

Vi samarbejder med Basisbank, der fastsætter renter, gebyrer og krav til låntager, og vores opgave er udelukkende at formidle kontakten mellem dig og långiveren. Det betyder også, at det i sidste ende er vores partner, der varetager selve lånet og ligeledes dem, der er ansvarlig for indkrævningen.

Basisbank er landets eneste bank, der udelukkende driver internetbank. Virksomheden har eksisteret siden 2000, og de tilbyder alle former for ind- og udland. De forbrugslån, der tilbydes gennem Alfalån, er blandt markedets hurtigste lån, og virksomheden har gennem tiden hjulpet mange danskere med at udleve deres drømme.


Gennemsigtige priser og faste gebyrer

Hos Alfalån bestræber vi os på at tilbyde gennemskuelige lån under ordnede forhold. Det betyder, at du altid kan se, hvad den eksakte rente og tilbagebetalingstid er, ligesom vi garanterer, at der ikke kommer skjulte gebyrer undervejs.


Samlet kreditbeløb Løbetid i år ÅOP efter skat v/33% fradrag
40.000 kr. 5 år 14,71 - 26,08%
ÅOP før skat Afdragsform
14,71 - 26,08% Annuitetslån

Når du optager et lån hos Alfalån, så er en række faste gebyrer, der er gældende ved alle lån - uanset størrelsen - og det er:

Stiftelsesprovision: 8%

Gebyrer: Månedligt faktureringsgebyr på 33,00 kr. samt yderligere 20 kr., hvis du ønsker at modtage indbetalingskort hver måned.

Når vi ikke beder dig om at stille sikkerhed for dit lån, så skyldes det, at vi har fuld tillid til dig og alle vores andre kunder. Når vores kreditvurderingssystem har godkendt din økonomi, så stoler vi på, at du overholder vores betalingsaftale - og vi spørger ikke, hvad du bruger pengene på.


Repræsentativt eksempel: Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S.

Lån ydes jævnfør Basisbanks almindelige forretningsbetingelser for privatkunder. Ifølge kreditaftalelovens §19 kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale indenfor 14 dage jævnfør Basisbanks særlige bestemmelser for lån og kreditter. Den indgåede kreditaftale kan opsiges uden omkostninger.