Låneberegner

Overvejer du at tage et forbrugslån?

Eller har du allerede bestemt dig for at gøre det? Så kan det være, at du leder efter en god låneberegner, der kan hjælpe dig med, hvor meget du kommer til at skulle betale for lånet. For udover de penge, som du låner, skal du betale renter og gebyrer for at tage lånet. Med vores låneberegner bliver det meget nemmere for dig at finde ud af, hvad dit lån komme til at koste dig. Det er dermed også et godt værktøj til at bestemme dig endeligt for, om du vil låne pengene eller ej.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil tage et forbrugslån. Det kan være for at købe en bestemt ting eller for at få et større økonomisk råderum i hverdagen. Hvorfor du gerne vil tage et forbrugslån, blander vi os ikke i. Det er helt op til dig.

Vi vil dog gerne have, at du ved, hvad du går ind til, og være sikre på, at du kan betale af på dit lån igen. En måde for dig at få flere oplysninger om lånet og blive klar over, om du skal tage det eller ej, er ved at bruge låneberegneren her på siden.Hvad er en låneberegner?

En låneberegner er et meget simpelt værktøj, som du kan bruge til at beregne omkostningerne for dit lån. Det er derfor en rigtig god måde til at finde ud af, om du har råd til at tage et lån eller ej. I låneberegneren indtaster du, hvor meget du gerne vil låne, og hvor længe du skal bruge på at betale pengene tilbage. Udfra det beregner vi renter og gebyrer for lånet. Du ved altså, inden du tager lånet, hvor meget det kommer til at koste dig. Det er med til at gøre, at du nemt kan lægge et budget, hvor dit nye lån er med, og finde ud af, om du har råd til det eller ej.

Beregn dit lån


Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den endelige rentesats afhænger af låneansøgers forhold.

Ydelse 994 kr.

ÅOP 27,96%

Debitorrente 18,4% p.a.

Kreditkomkostninger 0

Tilbagebetalingsbeløb 0Brug låneberegneren til at finde frem til en lavere rente


Hvis du synes, at den rente låneberegneren kommer med, er for høj, kan du prøve at ændre på, hvor meget du vil låne, og hvor lang tid du vil låne pengene. Hvis det bliver for dyrt for dig at låne det beløb, som du først havde tænkt dig, kan det være, at du har råd til det, hvis du låner fem tusind mere. Eller bruger noget længere tid på at betale pengene tilbage. Låneberegneren er derfor også et rigtig godt redskab til at finde frem til den lavest mulige rente for dit lån.

Hos os kan du låne mellem 3000 og 75.000 kroner. Det giver dig god mulighed for at finde frem til det beløb, som du har brug for. Du kan også vælge mellem, om du vil betale pengene tilbage over 12 måneder eller helt op til 72 måneder. Renten kommer til at variere alt efter, hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet af igen.

Alle kan bruge en låneberegner


Meningen med låneberegneren er, at den skal være så nem og simpel at bruge som overhovedet mulig. Vi vil gerne have, at alle, der overvejer at tage et lån, også kan bruge vores låneberegner. Det er med til at gøre det meget nemmere for dem at finde ud af, om de vil tage et lån eller ej.

Der er mange mennesker, der står helt af, når de skal tage stilling til lån og økonomi. Der bliver brugt en række ord, som de ikke er vant til, og det kan virke meget forvirrende. Hvis du har det sådan, har vi lavet en ordliste nederst i artiklen.

Med låneberegneren håber vi, at vi kan fjerne noget af den tvivl og usikkerhed, der kan være i forhold til at skulle låne penge. Når du nemt kan se, hvad dit lån kommer til at koste dig, kan du meget bedre finde ud af, om du nu også har lyst til at tage lånet eller ej.


Hvorfor skal jeg bruge en låneberegner?


Låneberegneren kan nemt komme til at virke som et meget simpelt værktøj, når den kun tager to parametre med: lånets størrelse og længden på lånet. Det kan derfor være, at du ikke kan se, hvorfor du skal bruge låneberegneren - frem for selv at regne det ud eller at finde ud af det, når du har taget lånet.

Først og fremmest er låneberegneren slet ikke så simpel, som den ser ud. Selvom den kun tager to parametre med, er det langt fra så nemt at regne det ud, at alle kan gøre det selv. Derudover er det noget, der kommer til at tage lang tid. Og hvorfor bruge lang tid på det, når du kan få låneberegneren til at gøre det?

Derudover kan du ikke regne med, at renten kommer til at være den samme. Renten ændrer sig alt efter, hvor meget du låner, og hvor længe du er om at betale det af. Det er aldrig en god ide, at du tager et lån, uden at du har sat dig ind i, hvor meget det vil komme til at koste dig.

Hvor meget kommer mit lån til at koste?


Samlet kreditbeløb Løbetid i år ÅOP efter skat v/33% fradrag
40.000 kr. 5 år 14,71 - 26,08%
ÅOP før skat Afdragsform
14,71 - 26,08% Annuitetslån

Pointen med en låneberegner er netop, at du kan finde ud af, hvor meget dit lån kommer til at koste dig. Det er både, hvad det kommer til at koste dig hver måned, når du har taget lånet. Det er også, hvad det kommer til at koste dig alt i alt at tage lånet. Hvis du låner for eksempel 50.000, ender du med at betale flere penge end det tilbage, fordi du også betaler nogle penge til os for at tage lånet.

Med låneberegneren slipper du for en række indviklede udregninger, hvor du skal prøve at komme frem til, hvor meget dit lån egentlig kommer til at koste. Når du bruger låneberegneren, skriver vi sort på hvidt, hvilke tal du skal forholde dig til. Det er med til at gøre det meget simpelt at tage et lån.

Brug låneberegneren til at lægge budget


Når du har et eller flere lån, er det altid en god ide, at du har lagt et budget. På den måde kan du nemt finde ud af, hvor mange penge du har at gøre med hver måned. Du kan sagtens selv lave et budget. Det kan for eksempel være i et regneark på computeren eller på et stykke papir i hånden. Det er helt op til dig, hvad du har det bedst med.

Der findes også flere online værktøjer, der kan hjælpe dig med at få dit budget sat overskueligt op og huske på de omkostninger, som du måske ikke selv var kommet i tanke om.

Hvis du overvejer at tage et lån, bliver det med låneberegneren, nemt for dig at regne sammen, hvor meget det kommer til at koste dig hver måned. Når du sidder med budgettet og udregningerne, kan du nemt finde ud af, hvor pengene til dit lån skal komme fra.


Brug låneberegneren, hvis du allerede har et lån


Hvis du allerede har taget et lån hos os, men du er i tvivl om, hvor mange penge du egentlig skal betale tilbage, kan du også bruge låneberegneren. Da du oprettede lånet, har du selvfølgelig fået nogle dokumenter, hvor det står, men det kan være, at du ikke har dem ved hånden, eller at du ikkegider at bruge tid på at finde dem frem. I det tilfælde er det nemt og hurtigt at gå ind på vores hjemmeside og bruge låneberegneren til at lave beregningerne for dit lån.

Det kan være, at du sidder og er ved at lave budget, men ikke lige kan finde papirerne for lånet. Så sidder du jo allerede ved computeren og kan nemt gå ind på låneberegneren.


Låneberegner til bolig


Hvis du gerne vil låne penge til en bolig, kan du ikke låne dem alle sammen hos os. Vi kan kun låne dig op til 72.000 kroner. Du må dog selv bestemme, om du vil bruge dem på delvist at finansiere et boligkøb.

Hvis du gerne vil købe en bolig, er det dog en god ide, at du henvender dig til din bank først. Hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, hvor mange penge du kan låne hos dem, er der mange banker, der har lavet en låneberegner, der ligner vores. Der kan du finde ud af, hvor mange penge du kan få lov at låne.


Låneberegner til bil


Hvis du gerne vil købe en lille bil eller en brugt bil, kan du sagtens købe den for de max 72.000 kroner, som du kan låne hos os. Med låneberegneren kan du dermed nemt finde ud af, om du skal tage et lån hos os eller hos en anden for at få det billigste. Mange bilforhandleren tilbyder også, at du kan tage et lån via dem.

Det er altid en god ide, at du sammenligner deres lån med blandt andet vores for at finde frem til det bedste. Når det kommer til lån, kan der være mange penge at spare på at lave sit hjemmearbejde ordentligt. Det kan for eksempel være i forhold til, at du kan finde et lån med en lavere rente. Alternativt kan det også være at finde et lån, hvor du må være længere tid om at betale det af igen. Det kan også være med til at give dig noget mere luft i økonomien i den sidste ende.

Sammenlign nemt vores lån med andres via låneberegneren


Sidder du med overvejelser om, hvorvidt du skal tage et lån, har du sikkert både set på vores side og på andres. Det er helt forståeligt, for du vil jo gerne finde det bedste og det billigste lån. Det er det, der gør det nemmest for dig at få din økonomi til at hænge sammen. Men hvis du sidder med en masse tal, kan det være svært for dig at finde ud af, om vores lån rent faktisk er bedre end andre låneudbyderes. Der kan vores låneberegner være en stor hjælp.

Med låneberegneren kan du nemt regne dig frem til, hvad renten kommer til at blive på dit lån, og hvor meget du skal betale tilbage til os hver måned. Det giver dig nogle meget konkrete tal for, hvad det vil komme til at koste. Det er med til at gøre, at du nemt kan sammenligne vores lån med andres.

Vi mener selv, at vi kan tilbyde dig de bedste lån på markedet, men det er selvfølgelig op til dig at bestemme, hvilket der er bedst for dig. Med et redskab som låneberegneren kan du nemt finde ud af, om vores lån rent faktisk er det bedste eller ej. Vi ønsker ikke at holde noget skjult for dig.

Det skal du være opmærksom på, når du tager et lån


Det er en stor beslutning at tage et lån. Der er mange ting, som det er vigtigt, at du er opmærksom på. Det kan derfor komme til at virke som en uoverskuelig proces, hvor du ikke helt ved, hvad du skal gribe og gøre i. Hvis du ikke har lånt penge før, kan du støde på en række ord og forkortelser, der kan virke svære for dig at forstå. Her er en lille guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du tager et lån.

  • ÅOP: ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Det er faktisk vigtigere at se på ÅOP end på renten, da ÅOP er en samlet betegnelse for både renter og gebyrer.
  • Løbetid: Det er den tid, som du bruger på at betale lånet af. Hos os kan den være på mellem 12 og 72 måneder.
  • Rente: Renten er de penge, som vi tager for at låne pengene ud til dig. Renten er lige som ÅOP angivet som en procentsats.
  • Gebyrer: Både hos os og hos andre er der nogle gebyrer forbundet med at tage et lån. Nogle gebyrer er ensgangsgebyrer. De er også vigtige at være opmærksom på.
  • Månedlig ydelse: Den månedlige ydelse er det samlede beløb, som du skal betale tilbage til os hver måned. Det varierer fra person til person, hvor meget det er på.

Repræsentativt eksempel: Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S.

Lån ydes jævnfør Basisbanks almindelige forretningsbetingelser for privatkunder. Ifølge kreditaftalelovens §19 kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale indenfor 14 dage jævnfør Basisbanks særlige bestemmelser for lån og kreditter. Den indgåede kreditaftale kan opsiges uden omkostninger.